Hópárduc® fejlesztő falmászás

English description coming soon

Milyen képességek fejlesztésére alkalmas a Hópárduc® Fejlesztő Falmászás foglalkozásai?

A foglalkozáson résztvevő gyermek:

  • figyelmének fókuszáltsága nő és hosszabban tud koncentrálni,
  • mozgása koordináltabb lesz,
  • testképe javul,
  • térbeli tájékozódás képessége és a jobb- és baloldal megkülönböztetése fejlődik,
  • önszabályzó képessége javul,
  • önmagáról alkotott megítélése (saját korlátainak, erősségeinek megismerése), kitartása és önértékelése javul.

A foglalkozások kiscsoportban történnek, ahol 4 gyermek vesz részt, ez esetenként +1 fővel módosulhat. Várjuk a 4-10 éves gyerekeket!

Fontos! Az első találkozás egyéni felméréssel kezdődik (60 perc), amire azért van szükségünk, hogy felelősséggel tudjuk fogadni gyermeked az állandó foglalkozásainkon. Ezen az alkalmon a foglalkozásvezető megfigyeli a gyermek motivációját, szabálykövetését, a falmászáshoz való viszonyát, és megállapítja, hogy a Hópárduc Fejlesztő Falmászás a legmegfelelőbb fejlesztési forma-e gyermeked számára.

Ha ezen az alkalmon a foglalkozásvezető a gyermek jelenlegi önszabályozását nem tartja elégségesnek egy 4 fős csoportba való beilleszkedéshez, úgy más fejlesztési lehetőséget javasol.

Egy foglalkozás 45 perc. Minden héten kedd-szerda-csütörtök 16:00-19:00 között, előre egyeztetett csoportban.

A foglalkozás különálló teremben zajlik, ahol a szülők csak a bemutató órák ideje alatt lehetnek jelen. Erről előzetesen tájékoztatjuk a szülőket. A szülőknek külön várószoba áll rendelkezésre, ahol kényelmesen megvárhatják gyermeküket. Ebben a várószobában található az öltöző is.

A Hópárduc® Fejlesztő Falmászás nem mászóedzés. Nem a gyermekek mászótechnikáját és erőnlétét igyekszünk javítani, mindez „csupán” hozadéka fejlesztő foglalkozásainknak.

A foglalkozásokat nem mászóedző, hanem mászótapasztalattal rendelkező, gyógy/pedagógus végzettségű szakemberek tartják, akik a mászótechnika helyett első sorban a hozzánk járó gyermekek komplex fejlesztését tartják szem előtt.

Bővebb információk: hoparduc.hu

Mászóedzésre a Klébi Sportmászás (1028 Budapest, Kökény utca 44.) keretein belül van lehetőség. Keressék bizalommal Szöllősi Emesét (+36-20-545-6585 ; szollosimese@gmail.com).

Elérhetőségeink:

A terem a Geli Szolgáltató Ház (1028 Budapest, Kővári utca 1-7.) első emeletén található, ami lépcsőn és lifttel is megközelíthető.

Parkolni a Geli Szolgáltató Ház saját ingyenes parkolójában lehet.

E-mail cím: hoparducgeli@gmail.com

Telefonszám: +36 30 603 2960